CIMG0268-2.jpg
Actueel

Overname OWG Grijpskerk

Land Transport heeft de transportactiviteiten van Oosterhof Wegvervoer (OWG) in Grijpskerk overgenomen. Het is de tweede keer dit jaar dat de Harkemase onderneming een bedrijf overneemt. Afgelopen maart lijfde Land Transport vervoerder Boekema uit Heerenveen in.

Lees meer >>

 

Overname Boekema Transport

Land Transport neemt met ingang van 18 maart aanstaande de transportactiviteiten van A.H. Boekema & Zn. in Heerenveen over.

Vanaf 18 maart zullen alle transporten uitgevoerd worden onder de naam LAND Transport en medio 2013 zal ook het rijdende materieel in de huisstijl van LAND worden aangepast.

Lees meer...

 

Nieuwe Volvo FM410 truck

Ons wagenpark is zeer recent uitgebreid met een nieuwe Volvo Truck FM410 en aanhanger. Op deze combinatie is een 26tm kraan gemonteerd en geschikt om uw goederen te plaatsen waar u maar wilt. Deze combi wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoer van kozijnen en stalinrichting in de gehele Benelux en Duitsland.

Lees meer...
 

Nieuwe DAF XF105 Super Spacecab 460 pk

Sinds kort is ons wagenpark uitgebreid met een DAF XF105 Super Spacecab 460 pk. Deze auto wordt ingezet voor het "groente" rijden op Scandinaviƫ en zal gemiddeld zo'n 220.000 kilometer per jaar rijden. Deze volledig uitgeruste DAF voldoet aan de nieuwste milieueisen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 4

Het laatste nieuws

Hessel Wijkstra - Volle tanken

Onze collega Hessel is momenteel zeer succesvol met zijn cd "Volle tanken". Wij zijn natuurlijk erg trots dat deze artiest bij Land Transport werkt.

Lees meer...
 

Scania R Topline koeloplegger Thermoking

We hebben een exclusief miniatuurmodel van onze Scania R Topline met koeloplegger laten maken.

Lees meer...
Land Transport / Betonwei 37, 9281 KT Harkema / Telefoon (0512)36 15 56 / Fax (0512) 36 46 15 / info@landtransport.nl