Land Transport | +31 0512 361 556 | Volg ons |

Onze diensten

Land Transport is breed georiënteerd in haar logistieke dienstverleningen. Al deze transportmogelijkheden zorgen ervoor de klant zo breed mogelijk van dienst te zijn in zowel binnen- als buitenland. Wij vervoeren veelal voor vaste opdrachtgevers waar vaak al een langdurige relatie mee is opgebouwd. Dit doen we met ervaren en vakkundig personeel. Bovendien is het wagenpark van uitstekende kwaliteit. De ervaring leert dat randzaken rondom het transport veel tijd innemen. Land Transport verzorgt het transport van begin tot eind zodat de klant nergens meer naar hoeft om te kijken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

Geconditioneerd transport

Geconditioneerde opleggers zetten we in voor het vervoeren van groente, fruit,  andere levensmiddelen en bloemen. Land Transport garandeert dat de lading veilig, snel en op de juiste temperatuur vervoerd en afgeleverd wordt bij uw klant.

Onlangs heeft Land Transport het IFS Logistics Certificate behaald.
Het IFS Logistics certificering toont aan dat Land Transsport werkt conform een managementsysteem om de kwaliteit en voedselveiligheid van producten en diensten te waarborgen.

(Semi) dieplader transport

Transporten met uitschuifbare opleggers en semi diepladers worden door ons dagelijks uitgevoerd. Bij uitzonderlijk vervoer zorgen wij voor de nodige vergunningen en de transportbegeleiding. Diepladers en semi diepladers gebruiken we voor het vervoer van bijvoorbeeld (prefab-) bouwmaterialen, staalconstructies, (landbouw-)machines en boten.

 

Huifopleggers

Huifopleggers met schuifzeilen schakelen we in voor het vervoer van onder andere pallets, hefbruggen, hout en stalinrichtingen. Handig is dat een aantal van onze huifopleggers voorzien kunnen worden van een mobiele heftruck (Kooiaap), zodat we zelf overal en op elk gewenst tijdstip kunnen laden en lossen. Dit gebeurt door onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs.

Kraantransport

Land Transport is ook gespecialiseerd in kraanvervoer. Diverse combinaties zijn voorzien van kranen voor het zelf laden en lossen van goederen. Land Transport beschikt over combinaties met kranen tot een capaciteit van 65 ton/meter. Onze kraanwagens kunnen op locatie bijvoorbeeld zeecontainers, elementen voor de houtskeletbouw, kozijnen, boten en machines laden en lossen. Dat wordt door onze mensen vakkundig en veilig uitgevoerd. Neem contact op voor het aanvragen van een offerte.

Internationaal transport

Land Transport vervoert niet alleen in Nederland, maar verzorgt transporten door heel Europa. Onze speerpuntgebieden zijn de Benelux, Duitsland en Scandinavië. Onze chauffeurs zijn bekend met de internationale wet- en regelgeving.

Door zorgvuldige planning en controle zorgen wij ervoor dat uw vracht op tijd en veilig aankomt. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, dan kunt u ons altijd een e-mail sturen.