Land Transport | +31 0512 361 556 | Volg ons |

Historie

Land Transport is een klantgericht bedrijf dat sinds 1923 in Harkema (Friesland) gevestigd is en verschillende soorten goederen vervoert in zowel Nederland als Europa. Wij zorgen ervoor dat uw goederen secuur en op tijd aankomen. Land Transport kijkt naar de toekomst door verdere professionalisering en ontwikkeling van haar dienstverlening. En een nieuwe, moderne en frisse huisstijl past daarbij.

Onze missie & visie

Missie
Land Transport is een klantgericht bedrijf waar de Friese mentaliteit zichtbaar is door te doen wat we zeggen. We beloven alleen dingen die we waar kunnen maken. We hanteren korte communicatielijnen en denken graag met de klant mee. Dit door het leveren van verschillende diensten in zowel Nederland als Europa. Onze vakkundige werknemers kunnen inspelen op elke situatie. Land Transport is onderscheidend in de bedrijfsvoering waar we graag iets extra’s doen voor klanten, maar ook voor onze chauffeurs. Bij Land Transport staan de kernwaarden betrouwbaarheid, kwaliteit en service centraal!

Visie
Het transport van uw goederen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Land Transport streeft ernaar om een verlengstuk van uw bedrijf te zijn en langdurige relaties op te bouwen.